PHARM Connect Kongresszus

Gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozó

A PHARM Connect Kongresszus Közép-Kelet-Európa és a FÁK-országok legnagyobb és legjelentősebb gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozója, amelyet minden évben Budapesten rendeznek, idén nyolcadik alkalommal.

A 2011-es indulás óta a régióban és azon túl található több mint 20 országból az eseményre látogatók száma 500-nál is többre nőtt. A kétnapos kongresszuson a gyógyszeripari és biotechnológiai szektor vezető szolgáltatói találkozhatnak a megkeresni kívánt vállalatok vezető tisztviselőivel – a résztvevő cégek profilja az API-któl a szerződéses viszonyban történő gyártásán át a feldolgozásig, a biogyógyszerészeti megoldásokig, biogyógyszerekig és biológiai gyógyszerekig, gyógyszeradagoló rendszerekig, tisztaterekig, laboratóriumi felszerelésekig, monitorozó és hibafelügyeleti rendszerekig, minőségellenőrzésig, csomagolásig és címkézésig, automatizálásig, tervezésig és karbantartásig, logisztikáig, hűtött raktározásig és disztribúcióig, illetve egyéb raktározásig számos területet magában foglal.

Exkluzivitás

Szigorúan meghívásos alapon működik, ez garantálja a legmagasabb színvonalú küldöttség jelenlétét. A PHARM Connect minden gyógyszeripari beszállítóját a rendezvény előtt a résztvevő iparági szakemberek igényei alapján és érdeklődési körének megfelelően választják ki.

A legnaprakészebb piaci betekintés a gyógyszeripar világába

A konferenciaprogram minőségének garantálása érdekében szoros együttműködésben dolgozik a vezető helyi és regionális szakmai szervezetekkel, európai és nemzetközi médiapartnerekkel és Tanácsadó Testülettel, amelynek tagjai vezető nemzetközi gyógyszeripari és biogyógyszeripai vállalatok jól ismert szakemberei. A konferenciaprogram az ő segítségükkel lehetőséget biztosít az aktuális gyógyszeripari K+F, termelési, tervezési, ellátásilánc-menedzsment és minőségirányítási területek áttekintésére.

Előre megszervezett üzleti találkozók

A két nap folyamán a szolgáltatók találkozhatnak az iparág vezető igazgatóival és szakértőivel, melyre előre egyeztetett, személyes üzleti találkozók és számos informális kapcsolatépítési lehetőség ad alkalmat, ezzel is maximalizálva az üzleti hatékonyságot és kivételes lehetőséget teremtve jelentőségteljes és értékes üzleti kapcsolatok kialakítására.

Ötcsillagos helyszín 

A legjobb üzlet csakis a legkiválóbb környezetben üthető nyélbe; ezért rendezzük az eseményt a Budapest központjában fekvő, ötcsillagos Corinthia Grand Hotel luxusszállodában.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>