Csepeli Csaba

Csepeli CsabaA Budapesti Műszaki Egyetemen végzett, mint híradástechnikus mérnök. Ezt követően a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett vállalati közgazdász diplomát. Szakmai pályáját mobiltechnológia-kutatással kezdte Dél-Koreában, az állami kutatóintézetben, többek között a Samsung által kijelölt kutatási területeken, harmadik generációs mobilhálózatok témában.

Öt évet töltött a Magyar Telekomnál, ahol nagyvállalati IT projektmenedzserként dolgozott; részt vett a számlázórendszer, és több CRM rendszer bevezetésében. Később, 2000-ben a Motorola Kft. mobil alkalmazás üzletágvezetőjeként szervezte a mobil fejlesztői közösséget, és irányította az első mobilalkalmazások bevezetését a hazai mobilszolgáltatóknál.

Az elmúlt 11 évben az Alkalmazás Fejlesztési Fórum Kft. ügyvezetőjeként elkötelezett megvalósítója és meghonosítója az új mobiltechnológiáknak, sikeres üzleti modelleknek. A cég vezetőjeként menedzsere volt az újszerű mobilalkalmazások fejlesztésének, a mobil online szolgáltatások bevezetését lehetővé tévő platfom készítésének, illetve az újszerű mobilmarketing eszközök meghonosításának.

Számos publikáció szerzője (Modem-Kor, Marketinginfo.hu, Telekom magazin, Computerworld), előadó szakmai fórumokon (MobilKonferencia, Direkt Marketing Fórum, Intelligens Kártya Fórum). Cége több nemzetközi kiállításon is bemutatta eredményeit, fejlesztéseit (WIMA – Monaco, Cartes – Párizs).