Díjak a gyógyszeripari szektor vonzásában

Átadták a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand díjakat. A szektorok esetében jelentôs átrendeződés volt, a munkavállalók legszívesebben a gyógyszer- és vegyiparban helyezkednének el. Ugyan a vállalatok versenye nem tartogatott nagy meglepetéseket, annál nagyobb volt az átrendezôdés a szektorok esetében.
A munkavállalók legszívesebben a gyógyszer- és vegyiparban helyezkednének el, megelőzve az FMCG és autóipar területeket. A tavaly győztes szolgáltató szektor még a dobogóra sem fért fel, csak a negyedik helyen végzett, idén az élen végző gyógyszer- és vegyipar munkavállalók közel 44 százaléka dolgozna ezen a területen.
Kiemelkedő eredményéért az Egis különdíjat érdemelt ki: a gyógyszeripari szektorban, a válaszadók a gyógyszergyárnál dolgoznának a legszívesebben. A felmérés során 3500, 18 és 65 év közötti munkavállaló és munkakereső válaszolt a 75 legnagyobb hazai munkáltatóra vonatkozó kérdésekre.
A vizsgálat három fő területre összpontosított: teljes márkaismertség, relatív vonzerô (a vállalatot ismerő válaszadók közül azoknak az aránya, akik szeretnének a vállalatnál dolgozni) és abszolút vonzerő .

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>