Gyógyszercég lett 2013 (egyik) legjobb munkahelye

Idén tizenharmadik alkalommal végezték el Magyarországon a Legjobb Munkahely Felmérést. Az országos kutatásban 6 iparágból csaknem 90 vállalat 35 ezer  munkavállalója vett részt. A 250 fő alatti vállalatok kategóriájában a Janssen-Cilag Kft. lett Magyarország legjobb munkahelye.

„A díj elnyerése egyrészt fontos visszajelzés a vezetőség számára, hogy jó irányba tartunk. 2012-ben a vállalat egészét érintő átszervezésen estünk át. Mindenkitől extra erőfeszítéseket, rugalmasságot és együttműködést kértünk. Ez a díj megerősíti az optimizmusunkat, hogy a változtatás eredményes lett – nyilatkozta Andreas Woitossek, a Janssen-Cilag Kft. ügyvezető igazgatója (képünkön). – Olyankor, amikor a piaci feltételek, a termékek és a szolgáltatások nagyon gyorsan változnak, invesztálni kell a munkatársakba. Időt kell szánni az oktatásukra és a tréningekre. Az alkalmazottak értékelni fogják. Csak a megfelelő információk birtokában lévő kolléga tud jó döntést hozni.”

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>