Jorge C. Manuel a Walmark új vezérigazgatója

A Walmark, Kelet-Közép-Európa legnagyobb étrendkiegészítő-gyártója és –forgalmazója, október 4-én jelentette be Jorge C. Manuel vezérigazgatói és igazgatótanácsi tagként történt kinevezését.

Manuel több mint 20 éves egészségügyi gyártó cégekben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik, emellett a GlaxoSmithKline és Sanofi Consumer Healthcare divízióiban is fontos szenior menedzseri pozíciókban dolgozott. Az új igazgató diplomáját a budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Portugál állampolgár, anyanyelvén kívül angolul, franciául, magyarul és spanyolul is folyékonyan beszél.

Petr Turon, aki öt évig töltötte be a cég vezérigazgatói posztját, továbbra is az igazgatótanács tagja marad, és a pénzügyi, valamint a gyártási menedzsment erősítésén, illetve stratégiai fejlesztési projekteken fog dolgozni.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>