Ki lesz az év gyógyszerésze?

Harmadik alkalommal hirdeti meg a nagysikerű Év Gyógyszerésze pályázatot a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Roche Magyarország Kft.

Az idei kiírás újdonsága, hogy ez alkalommal a lakosság és a szakma is tehet ajánlásokat. A 10-10 legtöbb szavazatot kapott gyógyszerészt személyesen kérik fel a pályázaton való részvételre. A pályázatok leadásának határideje 2013. augusztus30. A beadott anyagok közül a szakmai zsűri választja ki a legjobb pályamunkát, a nyertes és a díjazottak pedig az őszi ünnepélyes díjátadón kapják meg az Év Gyógyszerésze címet és a nyereményeket.

A pályázatokat idén is anonim módon elbíráló szakmai zsűri tagjai: dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke; dr. Szökő Éva professzor, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke; dr. Szabó Sándor, a Magyar Gyógyszerészi Kamara örökös tiszteletbeli elnöke; valamint dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke.

A pályázatról további részletes információkat az Év Gyógyszerésze honlapon (www.evgyogyszeresze.hu) találhatnak az érdeklődők.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>