Lefogyott a szerkesztőség

2013. április 29-én indult, és rá három hétre fejeződött be a Turbó Diéta® Központ által, Lefogy a szerkesztőség címmel meghirdetett újságírói fogyókúraverseny. A résztvevők valamennyien a sajtó munkatársai voltak.

A versenyzők elsőként a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának keretében megrendezett nyilvános szűrőnapon vettek részt, ahol egy komplex vizsgálaton estek át. A testanalízist követően állították össze számukra a személyre szabott fogyókúrás programot. Az ehhez szükséges termékeket ajándékként kapták a Turbó Diéta® Központtól.

A verseny fődíja egy egyedi tervezésű ruha volt, Handl Vivien divattervező munkája, amit a saját kezdeti súlyához képest százalékban legtöbbet fogyó induló kapott.

A résztvevők, akik különböző mértékű súlyfelesleggel küzdöttek, különböző élethelyzetből és korosztályból érkeztek, a három hét elteltével átlagosan 1-4 kilogrammal lettek könnyebbek. „Sokkal könnyebb volt, mint gondoltam.” „Egyáltalán nem voltam éhes.” „Újra elkezdtem mozogni, már van kedvem tekerni a szobabiciklin” – mesélték a cég velük kapcsolatot tartó trénerének.

A megmérettetésen a Patika Tükör lapkiadó három munkatársa is részt vett, akik ez idő alatt együttesen 6 kilótól szabadultak meg.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>