Megnyílt Magyarország legmodernebb gyógyszer-logisztikai raktára

A speciális gyógyszer-logisztikai szolgáltatások immár a kelet-közép-európai régióban is elérhetővé váltak, köszönhetően a DHL Supply Chain Magyarország Kft. üllői telephelyén megnyitott gyógyszer-logisztikai raktárnak, a Budapest Pharma Platformnak.

A2000 négyzetméteralapterületű raktárban – az egyre gyakoribb gyógyszerhamisítások és gyógyszerlopások megelőzése érdekében – a hazai gyógyszerlogisztikában egyedülálló biztonságvédelmi rendszert építettek ki. A 9 megapixel felbontású kamerák mindent látnak, a területre még a dolgozók is csak különleges biztonsági ellenőrzés, biometrikus azonosítás után léphetnek be, a terület elhagyásakor pedig infrakamerás ellenőrzésnek vetik alá a távozókat.

A raktár egy további szolgáltatása, hogy nemcsak a DHL dolgozói, hanem az ügyfelek is valós idejű információval rendelkezhetnek szállítmányaik raktározási és szállítási körülményeiről, többek között a külső környezet, illetve a tároló doboz aktuális belső hőmérsékletéről.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>