Patikakeresés mobiltelefonon

A szaktárca kezdeményezésére, iPatika néven hiánypótló szolgáltatást indított a GYEMSZI és a Magyar Gyógyszerészi Kamara. Az alkalmazás segítségével mobileszközön is megkereshetőek Magyarország gyógyszertárainak elérhetőségei.

A szolgáltatás digitális térképen jeleníti meg valamennyi közforgalmú, fiók- és intézeti gyógyszertárat, így a felhasználóhoz legközelebb eső patikát is. Emellett tájékoztatást ad a kiválasztott gyógyszertár nyitvatartási rendjéről és elérhetőségéről, így a felhasználó az alkalmazáson keresztül azonnal kapcsolatba léphet az általa választott patikával.

Az iPatika program segítségével a mobileszköz arról is információt ad, hogy hol található a legközelebbi ügyeletes gyógyszertár, ami nagyban leegyszerűsíti az éjszakai vagy az ünnepek alatti patikakeresést. Az alkalmazás egy beépített útvonaltervező rendszert is tartalmaz, ami jelentősen megkönnyíti a tájékozódást, a kiválasztott gyógyszertár elérését.

A további tartalmi és technikai részletekről az http://ipatika.com oldalon tájékozódhatunk, segítség pedig az ipatika@ipatika.com e-mail címen kérhető.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>