Sajóbábony: a Teva nem bezár, csupán átütemez

A sajtóban korábban megjelent hírekkel ellentétben a Teva nem tervezi, hogy bezárja sajóbábonyi telephelyét. A vállalat a megrendelések változását követve, a piac ellátására elegendő készletek birtokában csupán a gyártás átütemezésére készül, ami a termelés várhatóan körülbelül féléves, részleges leállását is eredményezheti.
Az üzem hosszú távú jövőjének érdekében ugyanakkor már hónapok óta folyik az új eljárások, technológiák és termékek bevezetése, ezzel is bővítve a telephely tevékenységét. A Sajóbábonyban előállított termékekből, amelyek nem életmentő készítmények, a cég jelentős készletet halmozott fel, így zavartalan lesz a betegek ellátása.
A Teva sajóbábonyi telephelyén 2005 óta gyárt különféle gyógyszeralapanyagokat, amiket a hazai felhasználás mellett a világ számos országába exportál.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>