Új ügyvezető a Bristol-Myers Squibb élén

Dr. Mártha Dezső személyében új ügyvezető igazgatója van a BMS magyarországi leányvállalatának. A szakember csaknem egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Bristol-Myers Squibb gyógyszeripari cégnél. Ez idő alatt egyre nagyobb felelősséggel járó munkaköröket töltött be az értékesítés és a marketing területén Magyarországon, Csehországban, Japánban, illetve az Európai Unió egyes tagországaiban. Dr. Mártha Dezső legutóbb Kínában dolgozott a BMS kereskedelmi vezetőjeként, a kardiovaszkuláris, metabolikus és központi idegrendszeri portfólió fejlesztési területén.

„Magyarország fontos piac a BMS számára, és elkötelezett abban, hogy helyi leányvállalatán keresztül Magyarországon is fenntartsa piaci jelenlétét” – nyilatkozta az új ügyvezető, cáfolva azokat a sajtóban megjelent híreszteléseket, miszerint a cég még a tavasz folyamán kivonul a hazai piacról.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>