VitalExpo – először

Idén február 28. és március 3. között, az Utazás kiállítás szatellit-programjaként rendezték meg az első VitalExpót, amelynek a Budapesti Vásárváros D pavilonja adott helyet. Az új rendezvényen, amely az egészséges életmódot helyezte fókuszába, magán egészségügyi szolgáltatók, továbbá gyógyszer-, étrend-kiegészítő- és gyógyászati segédeszközgyártók mutatták be standjaikon termékeiket és szolgáltatásaikat.

A látogatók emellett számos, a kiállítók által végzett szűrővizsgálaton és tanácsadáson vehettek részt díjmentesen. Színpadi programok keretében ismert orvosok adtak elő többek között a daganatos betegségek felismeréséről, az ételintolerancia jellegzetes tüneteiről, a sportolásról és a helyes folyadékfogyasztásról. Elsősegély-nyújtási tanácsokkal pedig Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szolgált.

A Patika Tükör Lapkiadó Kft. nem csupán az esemény médiatámogatójaként volt jelen, hanem saját standdal is várta az érdeklődőket.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>