Kedvenceket keresnek

A magángyógyszerészek, a kamara, a Roche és a gyógyszertudományi társaság két közös pályázata is aktív ezekben a hetekben. Május végéig még szavazhatnak a kollégák és a páciensek is az “Év gyógyszerészére”. A voksoláson legjobban szereplőktől a végső összevetéshez egy-egy rövid szakmai esszét is kér majd a zsűri. A választható majd’ tucatnyi témakör között szerepel például a gyakorlati adherenciajavítás, az orvosokkal való együttműködés, valamint a gyógyszerészi gondozás tapasztalatai is. További részleteket az evgyogyszeresze.hu weblapon találnak.

Május elejétől tart a “Kedvenc patikám”szavazás is. E pályázat célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése, illetve annak elismerése. A gyógyszertárak szeptember végéig szervezhetik önmaguk népszerűsítő kampányát, s toborozhatják az elégedett pácienseket a szavazáshoz a kedvencpatikam.hu oldalra, ahol a verseny további részleteit is megtalálják.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>