PHARM Connect Kongresszus – Egy lépéssel a jövő előtt

Innováció és fejlődés – mindannyiunk jövőjét meghatározó tényezők, különösen a gyógyszer és biotechnikai iparágak vonatkozásában.

Ezt támasztják alá a gazdasági mutatók is, hiszen az egészségipar a modern gazdaság húzóágazatai közé tartozik. Az üzletág egyre nagyobb szerepet játszik mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti életben.

Természetesen a hatékony fejlődés eléréshez össze kell hozni az adott területen dolgozó, de különböző rálátású döntési pozícióban lévő szakembereket. Ennek ad teret a The Events Group által Budapesten szervezett PHARM Connnect, ahol a kutatás és fejlesztés találkozik az üzleti potenciállal. A népszerű kongresszus megrendezésére negyedszerre kerül sor február 26- 27-én, a látogatók száma idén is meghaladja az 500-at, a kelet-közép-európai régió több mint 20 országából.

A rendezvény nem csak piacvezető, de az egyetlen gyógy- és biotechnológiai kongresszus a régióban, mely elkötelezett látogatói szerint kimagasló üzleti sikereket is von maga után.
Ahhoz, hogy a magas szintű szakmai kritériumokat teljesíteni lehessen, a találkozón való részvétel meghíváshoz kötött, így a vendégek biztosítva vannak afelől, hogy a kongresszuson kizárólag releváns ügyfelekkel és partnerekkel találkoznak.
A csúcstalálkozó többek között azért is egyedülálló, mert arra törekszik, hogy felkutassa az adott piac nyújtotta lehetőséget és újításokat, majd a terület szakembereinek felhívja a figyelmét ezekre. A rendezvényt több hónapos kutatómunka előzi meg, melyhez a gyógy- és biotechnológiai cégek felkért vezetői, a helyi és regionális szakmai szervezetek, illetve a magyar és a nemzetközi szakmédia nyújt segítséget.

A találkozó másik célja, hogy tartalmas előadásaival naprakész információkkal lássa el a résztvevőket. A prezentációk kitérnek a gyógy- és biotechnológiai üzleti szféra kutatásainak és eredményeinek számos szegmensére, a tervezéstől a termelésig, az ellátási láncon át a minőség menedzsmentig. A piacvezető cégek menedzserei és a szakma krémje gondoskodik arról, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a piac újdonságaiba. Idén többek között olyan előadáskat hallgathatnak meg a látogatók, mint a: Gyógyszeripari cégek a feltörekvő piacokból és a távol keletről – Lehetőség vagy fenyegetés?– Király István, a GlaxoSmithKline Biologicals vezérigazgatójának előadásában, vagy Amer Alghabban, a Merck globális minőségbiztosítási auditing igazgatójának prezentációját:

Felkészülés a szakigazgatási vizsgálatokra – a tennivalók, a kerülendők és a bevált gyakorlat. Rálátást kapunk Dr. Zvonimir Majic- a TEVA Euópai Minőségbiztosítási és Logisztikai Vezetőjének előadásán keresztül a Centralizált Szállítmányozás és Logisztika Európai modelljére.
Ezen kívül interaktív vitafórumok biztosítanak lehetőséget további eszmecserékre. A program hatékonyságát növelik az előre leegyeztetett, személyre szabott találkozók, ahol a felsővezetők elmélyíthetik üzleti kapcsolataikat. Idén alkalom nyílik ellátogatni a GSK Biologicals gödöllői gyárábaa illetve a TEVA Logisztikai központjába.
Természetesen ezen kívül sor kerül kötetlen szakmai beszélgetésekre is, egy finom ebéd mellett, vagy egy kellemes ital társaságában.
A GE Intelligent Platforms jóvoltából első nap záróakkordjaként a vendégek az egy koktél fogadáson koccinthatnak a tárgyalások sikereire, majd egy színvonolas gála vacsorára vannak invitálva, a Corinthiában található, nagy multú Orfeum klubba, melyet Bericap és a Plastrade szponzorál.
A helyszínül szolgáló öt csillagos Corinthia Grand Hotel Royal nem csupán magával ragadó pompás épület, kellemes wellness szolgáltatásainak köszönhetően a látogató kipihenheti a tartalmas nap fáradalmait a Royal Spaban, vagy az étteremben belekóstolhat a magyar gasztronómia és borok világába is. Mivel a hotel Budapest szívében található, kiváló kiindulási pontként is szolgál a városnézéshez, a kutúrális és szórakoztató programokhoz.
A szervezők számára kiemelkedően fontos a folyamatos kapcsolattartás a szakma mind itthoni mind nemzetközi képviselőivel, akik az internetes platformokon keresztül rendszeresen informálódhatnak az iparágat érintő fejleményekről, esetleges innovációkról és a kutatások eredményeiről.
A rendezvényt olyan rangos cégek szponzorálják, mint a GE IP, Xellia Pharmaceuticals, Finesse, Aptar Pharma, UPS Healthcare, Festo, Cemelog, Forgó, Damjanovic and Partners, és egyéb rangos üzleti partnerek.

További információk az alábbi linkeken keresztül, érhetők el:
pharmconnect.eu
tegevents.eu
Illetve kollégánk szívesen áll rendelkezésükre, ha további kérdéseik lennének.:

Tábori Dalma
International PR & Online Marketing Manager
+36 1 219 5725
dalmat@tegevents.eu

(X)