PHARM Connect 2019

Fókuszban a növekvő gyógyszerbiztonság és nyomon követhetőség

A PHARM Connect Kongresszus a közép-kelet-európai gyógyszer- és biotechnológiai ipar meghatározó üzleti eseménye, melyet kiemelkedő kapcsolatépítő szerepe tett a régió vezető szakmai találkozóhelyévé. 

A 2019. március 12-13-ára időzített regionális találkozó az információcsere, benchmarking és hálózatépítés kiváló terepe a hazai KKV-k és a nemzetközi szinten is vezető nagyvállalatok számára, hiszen a rendezvényen való részvétellel jelentős előnyökhöz juthatnak; mind szakmai konzultáció, új termék- vagy technológia bevezetés, vagy éppen új piacszerzés szempontjából.

Tudjuk milyen nehéz megtalálni a megfelelő személyt, a megfelelő cégtől, abban a pillanatban, amikor készen állunk a fejlesztésre, beruházásra vagy éppen termékeinknek és szolgáltatásainknak szeretnénk nagyobb piacot találni. Az évente megrendezésre kerülő kongresszus kiemelt célja, hogy felkutassa a gyógyszeripari és biotechnológiai szektor nyújtotta újdonságokat és üzleti lehetőségeket, hogy a terület szakembereinek figyelmét felhívja az együttműködés lehetőségére. Küldetése, hogy segítse azokat a vállalatokat egymásra találni, akik termelékenységük javításához új megoldásokat keresnek vagy éppen közép-európai piacbővítésen gondolkodnak. 

A két napos fórumot több hónapos kutatómunka előz meg, melyhez a gyógyszer- és biotechnológiai szektor felkért vezetői és neves előadói, a helyi és regionális szakmai szervezetek, illetve a magyar és a nemzetközi szakmédia nyújt segítséget. A kongresszus előadásaival naprakész információkkal látja el az ide érkező vállalatok képviselőit, hiszen a prezentációk kitérnek az iparági kutatások tudományos-üzleti eredményeinek vizsgálatára a tervezéstől a termelésig. 

2019. február eleje kiemelt dátum a gyógyszeripar szereplőinek naptárjában, hiszen ettől a dátumtól kezdődően egy kétdimenziós és egy manipulálás elleni vonalkóddal is el kell látni majd a vényköteles gyógyszerek csomagolását amellett, hogy ezzel egyidejűleg az ellátási láncok szereplőinek kapcsolódniuk kell az európai adattároló rendszerhez. Milyen további feladatok elé állítja az új szabályozás az iparág szereplőit; a gyártókat, nagykereskedőket és a gyógyszertárakat? Mik a hamisítás elleni küzdelem jelenlegi eredményei és a nagykereskedelmi minőségbiztosítás feladatai a szerializált termékeket illetően? Ezekre és még sok más gyártástechnológiai kérdésre kaphatunk választ a közelgő PHARM Connect Kongresszus programkínálatát böngészve.

Az ígéretes program mellett számos olyan vezető gyógyszeripari szolgáltatóval is egyeztethetnek személyes találkozókat az ide látogató szakembereknek, mint a svájci székhelyű Aptar Pharma, a magyar Com-Forth Ipari Informatika, a Patent Kft, a német Fette Compacting, az európában francia székhellyel rendelkező Kaiser Optical Systems, a Plastrade Packaging és partnerei, a RÖCHLING Pharma és SILGAN Dispensing Systems, az olasz Siempharma, a holland SHIELD Scientific, a svájci Hamilton, a német PHOENIX group, a francia Groupe JBT, valamint a gyógyszeripar számára is széleskörű szállítmányozási, raktározási és logisztikai megoldásokat kínáló ausztriai cargo-partner.

Böngéssze tovább a szakmai kínálatot a rendezvény weboldalán, specifikus kérdés esetén pedig kérjen bővebb tájékoztatást a szervezőktől az info@tegevents.eu címen.

A szervező – TEG The Events Group – a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségével (MAGYOSZ) együttműködve hirdeti meg minden évben a Közép-Kelet Európai Gyógyszeripari Kiválósági Díjat, melynek célja a kiemelkedő és innovatív megoldások jutalmazása, valamint a jövőbeli fejlesztések előmozdítása. A független szakmai zsűri a koncepciók innovativitását, átruházhatóságát, fenntarthatóságát, költséghatékonyságát értékeli, illetve azt, hogy az ügyfél számára mekkora hozzáadott értéket képviselnek. A pályázatok beadásának határideje 2019. január 31. A pályázatról és a nevezés feltételeiről tájékozódjon a www.pharmconnect.hu weboldalon.

 

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>