SZIMPATIKA PLUSZ: már 150 partner!

Milyen egy jó gyógyszertári partnerprogram? – 5 villámkérdés Butor Tímeának a PHOENIX Pharma Zrt. partnerprogram-vezetőjének a már több mint 150 taggal rendelkező SZIMPATIKA PLUSZ-ról. 

Miért sikeres a SZIMPATIKA PLUSZ partnerprogram Ön szerint?

Az egyik legfontosabb oka annak, hogy már több mint 150-en vagyunk az, hogy a gyógyszertárak úgy tudnak élni a program nyújtotta előnyökkel, hogy a függetlenségük nem csorbul.

Mit jelent a függetlenség a SZIMPATIKA PLUSZ esetében?

A készletpolitika és az árazás – ahogyan a SZIMPATIKA programban már megszokhatták partnereink – itt is teljes mértékben a gyógyszertár hatásköre marad, mégis nagyon széles körű kedvezményrendszert tudunk partnereinknek biztosítani.

Mit szeretnek a patikák a legjobban a programban?

 A SZIMPATIKA PLUSZ talán legsikeresebb eleme, hogy a gyógyszertár akár teljes mértékben mentesülhet a gyártókkal való tárgyalás terhe alól a PHOENIX segítségével. Mi biztosítjuk a gyógyszertár számára a kedvezményeket, így több idő és energia marad a betegekre, akiknek gondozása a gyógyszerészek legfontosabb feladata.

Miben más a SZIMPATIKA PLUSZ, mint a gyógyszertári piacon működő egyéb együttműködések?

A SZIMPATIKA PLUSZ talán abból a szempontból tölt be hiánypótló szerepet, hogy a patikai arculat megőrzésével kínálunk stabil, hosszútávú, kiszámítható kedvezményrendszert, amelyhez egy nem túl nagy átalakítást igénylő, rendezett officinai képet nyújtó kategóriamenedzsment is tartozik.

Mit jelent a patikai arculat megőrzése?

Megmarad a gyógyszertár eredeti hangulata, lelke, és a SZIMPATIKA PLUSZ program elemei összhangban tudnak vele maradni! A saját arculat megőrzését mi sem mutatja jobban, minthogy a 150 patika között van nagyon szép, modern berendezésű és gyönyörű, régi, hagyományos bútorzatú is.

A Butor Tímeával készült részletes interjúért, valamint a részt vevő gyógyszerészek véleményeiért kattintson ide: https://www.phoenix.hu/hu/rolunk/szimpatika-plusz-mar-150-partner