Gazdát cserélt a Life Egészségcentrum

A Doktor24 és az Union biztosító vette meg a székesfehérvási szolgáltatót

A Doktor24 és az Union Vienna Insurance Group közös vállalata, az Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. (EMH) megvásárolta a székesfehérvári Life Egészségcentrum magán-egészségügyi szolgáltatót.

A Life Egészségcentrum a Közép-Dunántúl régió piacvezető privát egészségügyi szolgáltatója, évi 45 ezer orvos-beteg találkozóval és 600 milliós árbevétellel. Húszféle járóbeteg-szakellátást és egynapos sebészeti szolgáltatásokat nyújt, illetve közfinanszírozott és privát emlődiagnosztikát végez. A tranzakció után is dr. Deák Csaba alapító-ügyvezető szakmai irányításával működik tovább – derül ki a vásárló cég közleményéből.

123rf.com

A Doktor24 és az UNION Vienna Insurance Group Zrt. célja, hogy a következő években országos lefedettségű hálózattá bővüljön, és országszerte elérhetővé tegye az állami ellátást is tehermentesítő szolgáltatásait. Már most is több mint 500 szakemberrel, 35 szakterületen, 6 helyszínen, 90 rendelőben nyújt alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, valamint vállalati ügyfeleknek és biztosítóknak.