Így válhat még biztonságosabbá a gyógyszerkiadás

Új gyógyszerkiadó automatát vásárolt az orosházi Csiki Patika. Hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi a gyógyszerkiadást az új eszköz.

A szakképzett munkaerőhiány a patikákat is komoly kihívás elé állítja. Az orosházi Csiki Patika tulajdonosát, dr. Csiki Csabát többek között ez is ösztönözte új beruházásának megvalósításában. Egy új gyógyszerkiadó automatával szerelte fel a gyógyszertárát. A szakember elmondta, hogy a dolgozóktól rengeteg időt vesz el az adminisztráció és a szortírozás az új berendezés jelentősen növeli ezek hatékonyságát, és az sem fordulhat elő, hogy figyelmetlenség miatt a beteg rossz vagy lejárt gyógyszert kapjon.

– Ezzel a betegek járnak jól, hiszen több minőségi idő jut rájuk. Amit eddig gyógyszerek keresésével töltöttek el a munkatársaink már a betegekkel való kommunikációra fordíthatják. Tanácsokkal látják el őket, megkérdezhetik jól szedik-e, beszedik-e a számukra felírt készítményt – hangsúlyozta Csiki Csaba.

A teljes cikk az oroscafe.hu oldalán olvasható.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>