Összejött a szakma krémje

A Hungaropharma gondozásában immár negyedik alkalommal rendezték meg április végén az ország vezető gyógyszerészeti szakkiállítását, a grandEXPO-t. A rendezvényre csaknem 790 közforgalmú és intézeti gyógyszertárból 1260 gyógyszerész regisztrált. Jelen voltak a meghatározó gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz, valamint étrendkiegészítő-gyártók és -forgalmazók vezető munkatársai is. A gyógyszerszakmai előadások mellett teret kaptak a kommunikációt, beteg-gyógyszerész kapcsolatot erősítő, valamint a vállalkozásokat fejlesztő előadások, tréningek is.

A rendezvény szakmai fókuszában a „Gyógyszereim 5xM adherencia program” bevezető szakaszának értékelése állt.  „Ez a kutatás jelentős lépés a beteg-együttműködés és az egészségértés terén – mondta értékelésében Feller Antal (képünkön), a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója. –  Elkötelezetten küzdünk a magyar lakosság egészségének megőrzéséért. Ennek eleme a gyógyszerek helyes szedésével kapcsolatos ismeretterjesztés is, hiszen – a várt hatás elmaradásán túl – a rosszul beszedett gyógyszerre kifizetett támogatás a legnagyobb pazarlás.”

 

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>