Profi e-mailezés a gyógyszertárakban

A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetsége írt egy jó összefoglalót az elekrtonikus levelezés mikéntjéről a gyógyszertárakban. Hogyan csináljuk profin? Milyen e-mail címet válasszunk? Mire kell figyelni az adatvédelemmel kapcsolatban?

Nincs olyan gyógyszertár ma Magyarországon, amelyik ne használna valamilyen elektronikus levelező rendszert, és ne rendelkezne e-mail címmel. Ez nem csak a jogszabályi kötelezettség miatt van így, hanem mert szerves részévé vált a munkánknak, hogy e-mailen keresztül cseréljük az információkat és intézzük a gyógyszertár működtetésével kapcsolatos ügyeket. Annak ellenére, hogy ennyire elterjedt és mindennapos az e-mail használata munkánk során, sokan vannak, akik alapvető hibákat követnek el az elektronikus levelezésükkel kapcsolatban. Bejegyzésünkben ezekre a problémákra és a megoldásokra szeretnénk rávilágítani.

A teljes cikket a HGYSZ oldalán olvashatja el.

Szóljon hozzá!

(Kötelező.)

(Kötelező - nem jelenik meg.)

(Nem kötelező.)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>